RESERVES I CONTACTE

Tel. 616 65 75 29

.

LOCALITZACIÓ – CAN PERE PETIT

Can Pere Petit | Carrer del Pont, 7 | 17811 Santa Pau (La Garrotxa)

Can Pere Petit és una casa de poble del segle XVIII, que en ple centre de la vila medieval de Santa Pau. El poble de Santa Pau, es troba a la carretera GI-524, a uns 9 kms a l’est d’Olot i a uns 22 kms a l’oest de Banyoles.

La casa es troba enmarcada en el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a tan sols 4 kms. de La Fageda de’n Jordà i a 3 kms. dels accessos per anar als volcans de El Croscat i Santa Margalida.

.

.

LOCALITZACIÓ – APARTAMENT DALÍ – LLANÇÀ

Apartament Dalí | Carrer Fané, 27 1r 3a – Urb. Fané de Baix | 17490 Llançà

L’apartament Dalí se situa a la tranquil·la urbanització de Fane de Baix, a tan sols 80 m. del camí de ronda GR-92 que ressegueix part de la costa del Cap de Creus, i a uns 6 minuts. de la Platja del Cau del Llop, a Llançà.

Llançà està situat a l’Alt Empordà, a uns 23 kms. al nord-est de Figueres, ciutat que acull el conegut teatre museu Dalí. Seguint la línia de la costa l’apartament està a uns 6 kms. de Port de la Selva i Cadaquès i el Parc Natural del Cap de Creus es troben a uns 18 kms.

.

.

LOCALITZACIÓ – MAS PARDÀS – SANTA PAU

Mas Pardàs | Camí al Volcà de Can Simó s/n | 17811 Santa Pau (La Garrotxa)

Al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa hi trobareu Mas Pardàs, una masia datada del 1633, restaurada i moblada amb cura respectant el caràcter antic i rústic propi del lloc i preparada per oferir-vos una estada confortable. En una situació privilegiada, a cinc minuts a peu de la vila medieval de Santa Pau, en la vessant del petit volcà de Simó, es sentirà immers en la natura. El paisatge de la vall que l’envolta és excepcional.

El conjunt compta amb tres habitatges independents. Dos d’ells són a l’edifici principal, un a cada planta (cadascun amb la seva pròpia entrada) i el tercer es troba en una edificació annexa. Els anomenem Pardàs Sobirà, Pardàs Jussà i La Cabana.
.